Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
29 mei 2024

Welk dier kan zich het beste verstoppen

Welk dier is de ultieme kampioen in verstoppertje spelen? En welke slimme trucs gebruiken dieren om onzichtbaar te worden tijdens het spel? Vanaf 3 juni kunnen kinderen in het ziekenhuis met de Hospital Hero app op zoek naar de meesterlijke 'Verstoppers' - dieren die ware experts zijn in zich verbergen. Ontdek samen met Hospital Hero hoe dieren zich weten te camoufleren en laat je verrassen door hun verborgen talenten!

Wachten wordt leuker met de Hospital Hero dierenvriendjes!

Samen met museum Naturalis bedenken we elk seizoen zeven nieuwe, bijzondere en grappige dierenvriendjes. Zo blijft Hospital Hero boeiend voor kinderen die regelmatig naar het ziekenhuis moeten en groeit de verzameling met hen mee.

Kinderen kunnen de dierenvriendjes zoeken en verzamelen in de ruimtes waar de Hospital Hero app wordt gebruikt. Hierdoor zijn ze minder gefocust op het wachten en worden ze afgeleid van behandelingen of medische onderzoeken. Tegelijkertijd leren ze veel over dieren en hun leefomgeving.

De dierenvriendjes zijn tot leven gebracht door onze vaste illustrator Lisa Poot van Boostcartoon.

Ziekenhuizen die de Hospital Hero app gebruiken

De Hospital Hero app is momenteel te vinden in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (Leiden), het ErasmusMC Sophia Kinderziekenhuis (Rotterdam), de Spoedeisende hulp van het ErasmusMC (Rotterdam), het Juliana Kinderziekenhuis (Den Haag) en het Groen Hart Ziekenhuis (Gouda).