Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
16 september 2022

Stichting Hospital Hero

Wat een feest! Stichting Hospital Hero is een feit. Het eerste bestuur van de stichting bestaat uit kinderverpleegkundige Nicole Donkel als secretaris en onderzoeker eHealth Charlotte Poot als voorzitter en penningmeester!

Afgelopen jaren heeft Hospital Hero zich onder de vleugel van het Leids Universitair Medisch Centrum en het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in Leiden de Hospital Hero app mogen ontwikkelen. In die tijd is de app door kinderen, ouders en zorgverleners getest tijdens twee succesvolle pilots. Bovendien hebben we een fantastisch team samengesteld. Daarnaast hebben we met eigen ogen gezien hoe de Hospital Hero app het verschil kan maken in de ziekenhuiservaring van kinderen. Nu is de tijd is daar om onze vleugels uit te slaan, op eigen benen te staan en verder te groeien.

Hospital Hero in andere ziekenhuizen
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om de app zo in te richten dat deze ook in andere ziekenhuizen gebruikt kan worden. De app kan met specifieke informatie en foto’s op ieder ziekenhuis toegesneden worden, zodat deze precies aansluit bij de zorgreis van het kind.
Het is onze droom dat alle kinderen in Nederland die een ziekenhuis bezoeken met de Hospital Hero app een zo fijn mogelijk ziekenhuisreis ervaren. We gaan de komende tijd hard aan de slag om met het Hospital Hero team en al onze partners die droom te verwezenlijken. Wie weet vind je aap en al zijn dierenvriendjes straks in het ziekenhuis in de buurt?


Denk je dat jij ons met deze missie kan helpen? Laat het ons vooral weten! Dat kan via deze link: https://www.hospitalhero.nl/#section-help