Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
5 februari 2019

Onderzoek prototype app

2019 is nog maar net begonnen of er start een student van de HVA (Hogeschool van Amsterdam) met zijn afstudeerproject 'Hospital Hero'. Deze student zal vooronderzoek doen met als doel een prototype van de app te ontwikkelen. Hier zijn wij heel blij mee!

Het geeft ons veel energie om bezig te zijn met de ontwikkeling van de app en in gesprek te zijn met verschillende partijen die onze droom willen helpen werkelijkheid te worden.

Wij betrekken dat de eindgebruiker actief bij de ontwikkeling van de app. Daarom hebben we de input nodig van de klankbordgroep, leden van de LUMV KinderAdviesRaad, artsen, pedagogisch medewerkers en ouders. Kinderen en ouders vormen een belangrijke factor bij de ontwikkeling van de app. Hospital Hero sluit aan bij de manier van communiceren die voor kinderen tegenwoordig vertrouwd is. Zij krijgen de gelegenheid om samen met hun ouders in gesprek te gaan en angst voor de behandeling te verkleinen. Kinderen ervaren zo tijdig wat er in het ziekenhuis staat te gebeuren.