Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
14 juni 2022

Nu ook op Safari in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag

Vandaag was een feestelijke dag voor Hospital Hero. De reden? Onze app werd gelanceerd in het Juliana Kinderziekenhuis! Met de overdracht van het Hospital Hero koffertje gaat Hospital Hero officieel van start in het Juliana Kinderziekenhuis.

In het JKZ werd het Hospital Hero koffertje met open armen ontvangen " We doen ons uiterste best om kinderen een zo fijn mogelijke omgeving en plek te bieden in het JKZ. De Hospital Hero sluit daar heel goed op aan. Door kinderen thuis al kennis te laten maken met het JKZ en hen gevoel van controle te geven, kunnen we in de meest vroeg fase al zorgen voor meer ontspanning en rust" aldus Willemijn, kinderarts en medisch manager in het JKZ.

De Hospital Hero is volledig op maat gemaakt voor het Juliana kinderziekenhuis en volgt de reis van de kinderen die de polikliniek van het JKZ bezoeken. De app is uitgerust met beelden van het Juliana kinderziekenhuis en zelfs de ziekenhuis mascottes zijn terug te vinden in de app. “Door alle herkenbare elementen van het ziekenhuis in de Hospital Hero app terug te laten komen, maken we het voor het kind zo herkenbaar en fijn mogelijk”, aldus Dayella Rademaker, product owner bij Hospital Hero. “Zo wordt de Hospital Hero app een app van de kinderen en van het ziekenhuis”.

Op safari

In de Hospital Hero app selecteer je het juiste ziekenhuis. Samen met je favoriete dier bereidt je je op je bezoek aan het gekozen ziekenhuis voor. En natuurlijk kun je ook in het Juliana Kinderziekenhuis op zoek naar nóg meer dierenvriendjes.

Met de uitbreiding naar een nieuw ziekenhuis hopen we het ziekenhuisbezoek van nóg meer kinderen fijner en efficiënter te maken!

Wil je de Hospital Hero app ook in jouw ziekenhuis? Laat het ons weten!