Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
12 april 2023

Nog eens feest

Het Groene Hart Ziekenhuis opende vandaag niet alleen een prachtige nieuwe kinderpolikliniek, maar lanceerde ook de Hospital Hero app. Alle kinderen die het Groene Hart Ziekenhuis bezoeken, kunnen een Hospital Hero worden. De app begeleidt hen voor, tijdens en na hun ziekenhuis bezoek.

De intrede van de Hospital Hero app in het Groene Hart Ziekenhuis werd goed gevierd. Er was limonade en taart voor iedereen. Kinderen konden met mascotte Freek de Giraffe op de foto en geschminkt worden als hun Hospital Hero lievelingsdier. 

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de Sponsoren Fred Boev├ę en Menno Wiersma van Cape Cruising 4 Kids en stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis. We willen de ambassadeurs van het Groene Hart ziekenhuis bedanken die onder leiding van Michael de Graaf de app in het ziekenhuis hebben ge├»mplementeerd. Daarnaast veel dank aan alle zorgprofessionals en kinderen die vandaag onvergetelijk hebben gemaakt.

Wil jij de op maat gemaakte Hospital Hero app ook gebruiken in het ziekenhuis in jouw buurt? Neem dan contact met ons op, het team van Stichting Hospital Hero komt graag langs!