Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
26 juni 2023

Incubatie programma afgerond

Alweer een bijzonder moment en belangrijke mijlpaal voor Stichting Hospital Hero. Na 12 maanden sloten Nicole en Charlotte het unlock_ incubatie programma af. Dat programma helpt start-ups in de begin fase van hun onderneming. Tijdens het programma hebben we, onder het toezien van zeer deskundige coaches, flinke stappen gezet waarmee we nog meer kinderen bij hun bezoek aan het ziekenhuis kunnen helpen.

Ter afsluiting van het incubatie programma, deelde Charlotte in slechts drie minuten hoe Hospital Hero afgelopen jaar aan zijn weg naar zelfstandigheid begon. Zo werd Hospital Hero officieel een stichting, hebben drie nieuwe ziekenhuizen de Hospital Hero app in gebruik genomen en gebruiken nu ruim 1000 kinderen de app. Daarnaast zijn er allerlei toffe dierenvriendjes in de app bijgekomen, zoals de lentedieren en de stinkerds. Ook kunnen kinderen nu zelf kiezen voor welke onderzoeken ze de app precies nodig hebben en hun route personaliseren.

We zijn super dankbaar dat we deze kans hebben gekregen en hebben er zin om te blijven leren, ontdekken en groeien. Ook danken we de andere deelnemende startups: de beste manier om te leren is met elkaar en van elkaar!