Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
4 april 2023

Hospital Hero van start in het Sophia kinderziekenhuis

Vandaag werd de Hospital Hero-app feestelijk gelanceerd in het Sophia kinderziekenhuis. De app begeleidt kinderen op hun reis door het ziekenhuis en maakt hun bezoek aan de polikliniek leuker en minder spannend.

Het hele kinderziekenhuis liep uit om dit feestelijke moment bij te wonen. Er waren taartjes en smoothies voor iedereen. Reinout Rotjeknor las een dieren verhaal voor en kinderen konden samen met enorme knuffelbeesten, de Fursuiters, op zoek naar de Hospital Hero dieren die vanaf nu op de poli zijn verstopt. Kinderen konden maskers knutselen met mascotte Ollie en hun lievelingsdier laten tekenen door onze eigen Hospital Hero tekenaar, Lisa van Boostcartoon. 

We zijn extra blij en trots op de Hospital Hero ambassadeurs in het Sophia kinderziekenhuis, die onder leiding van Varshna Koeboer-Radjitsing de app in het Sophia kinderziekenhuis hebben ingevoerd. Veel dank ook dank aan Leonoor Brouwer, Gerrijanne de Kwant-Inkelaar en alle kinderen en zorgprofessionals die van deze dag een onvergetelijk feestje hebben gemaakt.

Ben je benieuwd geworden en wil jij de op maat gemaakte Hospital Hero app ook gebruiken in het voor ziekenhuis in jouw buurt? Neem dan contact met ons op, het team van Stichting Hospital Hero komt graag langs!