Draai je telefoon een kwartslag. Dan ziet onze site er een stuk beter uit!

star star star star star
Terug
13 juli 2021

Hospital Hero met vakantie

Het is zomer! Tijd om terug te blikken op een mooi jaar. De evaluatiestudie van de app is inmiddels afgerond. Aan de hand van de resultaten van de studie hebben we inmiddels de eerste stappen gezet om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van de app te verbeteren.

Melanie, studente Orthopedagogiek aan Universiteit Leiden, legt momenteel de laatste hand aan haar verslag over de evaluatiestudie. Daarnaast hebben studenten, Dayella en Romee hun stages bij Hospital Hero succesvol afgerond. Dayella, studente informatica aan de hogeschool Leiden, onderzocht de gebruiksvriendelijk van de app. Ze heeft een prachtig én nog gebruiksvriendelijker ontwerp gemaakt voor een nieuwe versie van de Hospital Hero app. Romee, studente Management Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health & Life Sciences (MPA) aan de Vrije universiteit van Amsterdam, bekeek hoe de app gebruikt kan gaan worden bij diagnostisch centrum Saltro. Wij zijn apen trots op deze drie Heroes van stagiaires!

Na een productief jaar, is het tijd voor vakantie voor het hele Hospital Hero team. Maar niet getreurd! Na de zomer gaan we weer volop aan de slag. Dan houden we jullie ook graag weer op de hoogte van al het nieuws over de Hospital Hero app. En voor nu, een fijne en gezonde vakantie gewenst.